“One is never over-dressed or underdressed with a little black dress”. Karl Lagerfeld

Kete here, its all about a black tutu dress from Karl Lagerfeld which i Looohooveee. Materiali i pambukte te jep komoditetin ta veshesh gjate gjithe dites, me nje xhakete xhins e atlete apo ate pak me chic, camel boots. Didnt feel like sporty* ate dite keshtu qe zgjodha cizme me gjatesi medium. Modelet deri tek pulpa apo gjuri nuk do ishin me te pershtatshmet. Por duke folur mbi fustanin nuk dua t’i heq vemendjen cantes. Nje veshje e gjitha ne te zeze ka patjeter nevoje per thyerje te vogla sic jane aksesoret. Nga ana tjeter, nje cante e tille kerkon patjeter nje veshje njengjyreshe qe ti jape vemendjen dhe rendesine e duhur, prandaj synoni ngjyrat e tokes apo ato te lehta njengjyreshe qe mos gaboni. Per temperaturat e vjeshtes, nje kombinim i tille mund te jete ideal per nje event apo edhe per paradite ne versionin street style, sic zgjodha ta sillja ne kete editorial.
Enjoy.

 

Processed with VSCO with c1 preset

Gucci Eyewear; H&M medium boots

Processed with VSCO with c1 preset

Canta @Gedebe ; Varese: Edward Achour Paris

Processed with VSCO with c1 preset

Aksesoret: Rue des Mille 

Processed with VSCO with c1 preset

Canten në lëkurë, kristale Swarovski dhe gezof e gjeni ne Queen Luxury Boutique

Processed with VSCO with c1 preset

Fotot: Manila Harizi